Karjalan maalaamo logo

Yhteystiedot

Karjalan Maalaamo toteuttaa laadukkaasti sisä- ja ulkopintojen maalaukset, tasoitetyöt, huoneistoremontit sekä julkisivusaneeraukset. Toimimme pääasiassa Hämeenlinnan seudulla sekä muualla Kanta-Hämeessä. Asiakkaitamme ovat taloyhtiöt, rakennusliikkeet, julkiset toimijat sekä yksityishenkilöt. Teemme maalaus- ja tasoitetöitä sekä uudiskohteissa että remonttikohteissa. Hoidamme sekä suuret että pienet urakat yhtä laadukkaasti. Ota yhteyttä, kun tarvitset ammattitaitoista pintaurakoitsijaa. 

Karjalan Maalaamo Oy

Ratatie 10
13720 Parola
Y-tunnus 0397712-4

 

Heikki Santala

Puhelin

0400 209 037

Sähköposti

info@karjalanmaalaamo.fi

Karjalan maalaamo logo

Pintatyöt vuosien kokemuksella

Karjalan Maalaamo on erikoistunut maalaus- ja tasoitetöiden tekemiseen. Olemme tehneet pintatöitä sisällä ja ulkona jo noin 40 vuoden ajan. Yritystä johtaa nyt toisen polven yrittäjä Heikki Santala. 

Luotettava kumppani 

Karjalan Maalaamo Oy on mukana Vastuu Groupin Luotettava kumppani -palvelussa, sillä haluamme osoittaa hoitavamme myös lakisääteiset velvoitteemme kunnolla. Yrityksellämme on myös hyvä Bisnoden AA-luottoluokitus. Voit tarkistaa yrityksemme tiedot helposti Zeckit-palvelusta.

tOIMIALAJÄRJESTÖN JÄSENYRITYS

Karjalan Maalaamo Oy on jäsen Pintaurakoitsijat ry:ssä, joka on maalaus- ja pintakäsittelyalan valtakunnallinen toimiala- ja työnantajajärjestö. Pintaurakoitsijat ry:ssä on tällä hetkellä noin 240 jäsentä, jotka ovat alansa luotettavia ammattilaisia.