Karjalan maalaamo logo

Julkisivutyöt laadukkaasti vuosien kokemuksella

Julkisivujen maalaukset ja saneeraukset

Karjalan Maalaamo toteuttaa julkisivutyöt ammattitaidolla ja laadukkaasti. Teemme sekä suurempia julkisivusaneerauksia, pienempiä julkisivuremontteja sekä julkisivujen ja kattojen maalauksia. Remontoimme ja maalaamme sekä betonijulkisivut että puupintaiset julkisivut. Kattotöissä olemme erikoistuneet tiilikattojen ja peltikattojen maalaukseen. Julkisivutöissä asiakkaitamme ovat taloyhtiöt, rakennusliikkeet, julkiset toimijat sekä yksityishenkilöt. 

 

Ulkomaalaus on melko edullinen ja nopea tapa kohentaa rakennuksen ulkonäköä. Lisäksi ehjä maalipinta suojaa rakennusta kosteudelta ja muilta ympäristön aiheuttamilta rasituksilta. Hyvin huollettu ja kunnossapidetty julkisivu nostaa kiinteistön arvoa. Julkisivun seinien kunnostuksen yhteydessä kannattaa kunnostaa myös katto. Tällöin koko rakennus saa lisää käyttövuosia. Ehjä katto suojaa rakennusta ja rakennus pysyy paremmassa kunnossa. Lisäksi katon maalaus parantaa myös rakennuksen ulkonäköä.

 

Ammattitaitoiset tekijät

Kokeneet julkisivutöiden ammattilaisemme toteuttavat monenlaiset kohteet laadukkaasti. Olemme tehneet vuosien aikana useiden erilaisten kohteiden julkisivusaneerauksia ja -maalauksia. Työt teemme asiakkaan suunnitelmien mukaan sovitussa aikataulussa. Meillä on asianmukaiset työvälineet, turvavarusteet ja vakuutukset kunnossa. Asuintaloissa ja liikekiinteistöissä pyrimme hoitamaan julkisivutyöt mahdollisimman vähän asukkaita ja asiakkaita häiriten. Tavoitteenamme on, että asiakas voi olla tyytyväinen työhömme vielä vuosienkin päästä.

Rakennusmaalaus

Maalaamme sekä betoniset että puupintaiset julkisivut. Teemme maalaustöitä sekä uudiskohteissa että remonttikohteissa. Remonttikohteissa aloitamme julkisivujen maalaustyöt pinnan puhdistamisella ja vanhan maalin poistamisella. Suojaamme myös ikkunat ja rakenteet, joita ei maalata. Ulkoseinien maalauksen yhteydessä maalaamme myös ikkunanpuitteet ja muut julkisivun osat. 

Julkisivuremontit

Toteutamme julkisivuremontit pääasiassa avaimet käteen -periaatteella. Hoidamme julkisivutyöt alusta loppuun seinien puhdistamisesta pintakäsittelyyn. Julkisivuremontit pyrimme toteuttamaan siten, että asukkaille tulisi remontista mahdollisimman vähän haittaa. Työt teemme laadukkaasti, ammattitaidolla ja sovitussa aikataulussa. 

Kattotyöt

Karjalan Maalaamo tekee myös tiilikattojen ja peltikattojen kunnostuksia. Teemme rivitalojen, kerrostalojen sekä omakotitalojen kattojen puhdistuksia ja maalauksia. Puhdistamme ja pesemme katon huolellisesti ja pinnoitamme katon laadukkailla maaleilla. Katon kunnostuksella katosta tulee kuin uusi ja katolle saadaan lisää elinikää. 

Karjalan maalaamo logo

Pintatyöt vuosien kokemuksella

Karjalan Maalaamo on erikoistunut maalaus- ja tasoitetöiden tekemiseen. Olemme tehneet pintatöitä sisällä ja ulkona jo noin 40 vuoden ajan. Yritystä johtaa nyt toisen polven yrittäjä Heikki Santala. 

Luotettava kumppani 

Karjalan Maalaamo Oy on mukana Vastuu Groupin Luotettava kumppani -palvelussa, sillä haluamme osoittaa hoitavamme myös lakisääteiset velvoitteemme kunnolla. Yrityksellämme on myös hyvä Bisnoden AA-luottoluokitus. Voit tarkistaa yrityksemme tiedot helposti Zeckit-palvelusta.

tOIMIALAJÄRJESTÖN JÄSENYRITYS

Karjalan Maalaamo Oy on jäsen Pintaurakoitsijat ry:ssä, joka on maalaus- ja pintakäsittelyalan valtakunnallinen toimiala- ja työnantajajärjestö. Pintaurakoitsijat ry:ssä on tällä hetkellä noin 240 jäsentä, jotka ovat alansa luotettavia ammattilaisia.

OTA YHTEYTTÄ, KUN TARVITSET AMMATTITAITOISTA PINTAURAKOITSIJAA!